miercuri, 24 februarie 2010

Expoziţia "Din suflet pentru suflet"

Cu o mică întârziere, cauzată de rezolvarea unor probleme administrative cu care am rămas în urmă în ceea ce priveşte activitatea propriei firme, pentru a organiza cât mai bine expoziţia de sâmbătă, revin acum cu această postare pentru a vă împărtăşi rezultatele acţiunii noastre. După ce evenimentul s-a consumat, am rămas cu reprezentanţii fundaţiei şi am tras o linie.

Astfel, s-a obţinut suma de 980 de RON, din vânzarea fotografiilor. Unele fotografii au fost vândute de două, chiar trei ori, ceea ce înseamnă ca, până la ridicarea expoziţiei, să mai printăm exemplarele achiziţionate de mai multe ori. Acest caz se întâmplă în cazul fotografiei cu câini, a domnului Niţă şi fotografiei mele cu cascada. Tinerii mei prieteni au reuşit să convingă un număr de aproximativ 20 de de persoane, care au completat fişa 230, ceea ce pentru vârsta lor este un lucru demn de laudă.


Sigur că această expoziţie a avut şi minusurile ei, dar, per ansamblu, eu cred că a ieşit foarte bine sau poate sunt eu subiectiv. Însă nu cred că faţă de expoziţia trecută aceasta a fost mai slabă. Am primit însă astăzi pe mail un mesaj de nemulţumire, din pricina faptului că pe site-ul fotoclubului nu a apărut nimic legat de eveniment. Ei bine, eu nu am avut timp să mă ocup de acest aspect săptămâna aceasta, cauza fiind menţionată la începutul postării. Dar am fost oare singurul prezent la vernisaj? Şi au mai fost şi alte probleme, exprimate pe calea viului grai şi care, cred eu, că trebuie rezolvate la prima întâlnire, care sper să fie cât mai curând.Vă aştept cu propuneri, dar mai ales vă aştept cu imagini, cei care aţi făcut fotografii şi aţi filmat la vernisaj.

[Editare 25 februarie] Astăzi am fost la River Plaza Mall pentru a vedea ce fotografii mai trebuie printate, fiind achiziţionate de mai multe ori. Astfel, domnul Claudiu Niţă a vândut 4 exemplare a fotografiei cu câinii, de altfel aceasta a fost cea mai solicitată fotografie de public, trebuind astfel să mai printeze încă trei exemplare. Domnul Gabriel Ungureanu a vândut două exemplare ale fotografiei cu floarea de gheată, pe fond albastru, trebuind să mai printeze încă un exemplar. Şi eu am vândut 3 exemplare din fotografia cu cascada, mai trebuind să printez două exemplare, precum şi încă 2 exemplare din fotografia cu pescăruşul, mai trebuind să printez încă un exemplar.

De asemenea, am vorbit şi cu reprezentantul Mall-ului şi am convenit să ridicăm fotografiile expuse, miercuri, 3 martie. Eu vă propun să ne întâlnim la locul expoziţiei seara, la ora 18.00 şi, după ce ridicăm fotografiile de pe panourile de expunere, să contactăm fiecare dintre noi cumpărătorii şi să stabilim modalitatea prin care le vom preda fotografiile.

Later Edit - 27 februarie (Catalin C.): Am adaugat cateva fotografii facute de mine la fatza locului. Ii invit pe toti care mai au poze "trase" pe acolo sa le posteze pe blog.

Ref. la activitatea fotoclubului sunt multe aspecte de pus la punct, sper sa ne vedem cat mai rpd si sa stabilim niste reguli de baza privind atat activitatile expozitionale viitoare cat si atributii si participari active din partea membrilor...











Un comentariu:

  1. Deci? Ne întâlnim sâmbătă să discutăm probleme/aspecte? Sau duminică la un "shooting"?

    RăspundețiȘtergere