joi, 11 februarie 2010

Expoziţie 20 februarie, River PLaza Mall

Suntem pe ultima sută de metri cu organizarea expoziţiei. Fotografiile au fost printate şi, de ieri, sunt în lucru la caşerare. Vor fi gata săptămâna viitoare şi puteţi să le vedeţi cum au ieşit, începând de marţi, la sediul firmei lui Cătălin Nimigeanu, Brain Service. Un aspect pe care nu l-am luat în calcul pentru această expoziţie este protocolul. De aceea, am să vă rog, săptămâna viitoare să îi aduceţi domnului Cătălin Nimigeanu câte 20RON pentru protocol (un pişcot, o sărăţea, un suc, o apă minerală). Vă propun să ne întâlnim sâmbătă, 20 februarie, în dimineaţa vernisajului, pentru a ne prinde singuri lucrările pe panourile puse la dispoziţie de River Plaza Mall, pentru cumpăra cele necesare protocolului, pentru a aranja spaţiul de expunere şi pentru a face un mic desfăşurător de evenimente. Vă propun să ne întâlnim direct pe 20 februaruie deoarece am sesizat faptul că prea multe convocări nu sunt prea bine primite!

Lista expozanţilor este următoarea: Anca Băduţ, Mircea Băduţ, Eugeniu Belivac, Bobiţă Cătuşanu, Ioan Ciobotaru, Cătălin Colniceanu, Victor Dumitrescu, Zaharia Dumitru, Trestian Găvănescu, Laurenţiu Holerga, Cristian Lăzărescu, Siţa Lixandru, Cătălin Nimigeanu, Claudiu Niţă şi Gabriel Ungureanu. 

Vă rog să nu uitaţi să trimiteţi datele şi un autoportret reprezentativ pentru panoul cu prezentarea membrilor, săptămâna aceasta, pe adresa de mail a fotoclubului. Dacă aveţi alte propuneri, vă rog să le scieţi postând comentarii la această postare.

[Editare ulterioară]  Astăzi ar fi trebuit să mergem la Centrul Comercial Winmarkt Cozia, pentru a ne ridica fotografiile expoziţiei trecute, pentru a face loc Expoziţiei de la Craiova. Având în vedere faptul că cei de la Craiova nu mai vin, mai putem lăsa fotografiile noastre încă o perioadă de câteva zile, până la expoziţia de la River Plaza Mall.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu