sâmbătă, 6 februarie 2010

Întâlnire 6 februarie

La întâlnirea de astăzi, s-a semnat de către participanţi procesul verbal de modificare a statutului, astfel Fotoclubul reluându-şi activitatea ca persoană juridică. S-a optat ca procesul verbal să conţină numai membri prezenţi, pentru a nu mai sta pe urmă să umblăm după semnături şi alte chestiuni de acest gen. Cei care astăzi nu au avut copii după bulentin, vă rog sa trimiteţi o copie pe adresa de mail a fotoclubului, în vederea definitivării procedurilor de la Judecătorie.

S-a discutat, pe alocuri, s-a vorbit şi mult pe lângă, însă, am reuşit să clarificăm şi din aspectele activităţii ulterioare a fotoclubului. Astfel, am stabilit ca activitatea de contabilitate să fie desfăşurată de doamna Elena Stănciulescu, care se va ocupa de toate problemele ce ţin de bani şi acte ale fotoclubului. Dânsa, lucrând la firma domnului Nimigeanu, va primi la sediul firmei BRAIN Services cotizaţiile lunare, în cuantum de 10 RON şi se va ocupa şi de relaţia cu banca.

De asemenea, pentru a avea o activitate eficientă, fără a ne pierde în detalii, se impune elaborarea unui regulament care trebuie să conţină un set de reguli pentru activitatea fotoclubului, precum şi procedura de admitere în fotoclub a noilor membri. Va trebui să avem o ierarhizare a membrilor pe două nivele, respectiv membri debutanţi, care nu au cunoştinţe în domeniul fotografiei şi al artei fotografice, dar care doresc să înveţe în cadrul fotoclubului şi manifestă bunăvoinţă în acest sens, precum şi membri cei care au deja un nivel al cunoştinţelor ce le poate permite participarea la expoziţii şi saloane de fotografie. Avem un palmares şi trebuie să ne ridicăm cel puţin la valoarea lui, dacă nu să îl depăşim.

Pentru expoziţia din 20 februarie, am optat în cele din urmă la printarea şi caşerarea lucrărilor pe plan local.
Lista finală a expozanţilor care au şi achitat contravaloarea printurilor este următoarea: Anca Băduţ, Mircea Băduţ, Eugeniu Belivac, Bobiţă Cătuşanu, Ioan Ciobotaru, Cătălin Colniceanu, Victor Dumitrescu, Zaharia Dumitru, Trestian Găvănescu, Laurenţiu Holerga, Cristian Lăzărescu, Siţa Lixandru, Cătălin Nimigeanu Claudiu Niţă şi Gabriel Ungureanu. Am stabilit de comun acord un preţ de vânzare a fotografiei de 50 de RON.

Nu am reuşit să stabilim însă modalitatea de prindere a lucrărilor de panourile de la River Plaza Mall, care sunt responsabilităţile fiecăruia în timpul vernisajului (pentru că la prima întâlnire am stabilit aceste responsabilităţi, dar din păcate cei care s-au oferit să le îndeplinească nu au mai dat niciun semn de atunci), să încropim un fel de comunicat de presă, să stabilim o oarecare ordine a desfăşurării evenimentului, dacă mai este necesară o întâlnire prealabilă acestei expoziţii. Vă aştept cu păreri şi sugestii, prin comentarii la această postare.

[Editare 8 februarie] Pentru cei care nu au putut veni la întâlnirea de sâmbătă a fotoclubului, pun aici link-ul către invitaţia la expoziţia din 20 februarie. Este un document Word care trebuie printat faţă/verso şi îndoit pe o treime din lungime. LINK (Valabilitatea acestui link este de 10 zile)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu