joi, 18 februarie 2010

Întâlnire în vederea expoziţiei din 20 februarie

În vederea expoziţiei din 20 februarie, mai avem de rezolvat două chestiuni. În primul rând, trebuie strânse lucrările de la expoziţia precedentă, din Winmarkt Cozia. Pentru aceasta, ne vom întâlni, cei care pot veni, mâine 19 februarie, orele 18.00, la Winmarkt Cozia, locul de expoziţie. Vom da jos lucrările, iar cei care nu pot să vină şi să le ia, le vor putea recupera sâmbătă, de la Cristi Lăzărescu.

Tot mâine după amiază, voi lua legătura cu reprezentanta River Plaza Mall, pentru a ne întâlni şi a stabili locul de amplasare a coloanelor de expunere, modalităţile de prindere a fotografiilor şi necesarul pentru vernisaj. Ar fi bine să fiţi prezenţi cât mai mulţi pentru a vă da cu părerea. Mâine dimineaţă voi lua legătura telefonic cu reprezentanta Mall-ului şi vă voi anunţa ora de întâlnire.
[Editare 19 februarie] Am stabilit întâlnirea pentru ora 14.00, având în vedere că mai târziu ei au o şedinţă internă. Deci, ne vedem, cine poate veni, la etajul 1, lângă scările rulante, la ora 14.00.


Sâmbătă,  River Plaza se deschide la ora 10.00, de aceea, eu vă propun să ne întâlinim la ora 10.30, pentru a prinde fotografiile pe coloanele de expunere, pentru a stabili un desfăşurător al evenimentului, pentru a cumpăra produsele pentru protocol (să aveţi 20 de RON pentru protocol) şi pentru a organiza locul evenimentului. Pentru alte sugestii, vă rog să postaţi comentarii...

Un comentariu:

  1. Anuntul vernisajului preluat de mass-media:

    http://www.monitoruldevalcea.ro/cultura/20562/
    http://www.ramnic.ro/articole/din-suflet-pentru-suflet-27901/2010-02-18
    http://www.viatavalcii.ro/articol.php?ID=62410
    http://www.infopuls.ro/default1.asp?v=cultura
    http://www.foto-magazin.ro/stire.php?id=5675
    http://www.fotopedia.ro/noutati-foto/articole/evenimente/sase-zero-trei/invita-355-ie-la-expozi-355-ia-de-fotografie-din-suflet-pentru-suflet/
    http://www.valcea1.ro/livefm.php [semnalare pe banda de stiri locale]

    RăspundețiȘtergere