marți, 2 februarie 2010

Întâlnire sâmbătă, 6 februarie

În vederea pregătirii expoziţiei şi pentru a rezolva problemele legate de statutul fotoclubului, ne vom întâlni din nou, sâmbătă, 6 februarie, ora 9, la sediul Irina-Impex. Pentru a definitiva statutul Fotoclubului, îi rog pe cei care nu au adus copii după cărţile de identitate, să aducă aceste copii. Mâine, voi lua printurile afişelor şi voi duce 4 din aceste printuri la sediul River Plaza Mall, pentru a fi expuse. De asemenea, mâine voi face şi invitaţiile, pe care le voi aduce sâmbătă, să le aveţi la dispoziţie din timp pentru a le oferi cunoscuţilor.

[Editare 3 februarie] Afişele au fost printate şi au fost duse la River Plaza Mall, deci azi sau mâine vor fi afişate. De asemenea, tot astăzi, am reuşit să printez şi invitaţiile (vor fi cam 12 invitaţii de expozant).

[Editare 5 februarie ] A fost definitivată şi lista expozanţilor, rescpectiv, cei care au trimis lucrări în termenul limită şi respectând cerinţele de printare la dimensiunea de 40x30 cm. Participanţii sunt:

1. Trestian Gavanescu
2. Zaharia Dumitru
3. Ioan Ciobotaru
4. Bobita Catusanu
5. Catalin Colniceanu
6. Cristian Lazarescu
7. Badut Anca
8. Badut Mircea
9. Eugen Belivac
10. Gabriel Ungureanu
11. Laurentiu Holerga
12. Catalin Nimigeanu
13. Sita Lixandru
14. Victor Dumitrescu
15. Claudiu Victor Nita

De asemenea, am aflat preţul de printare, caşerare, introducerea în passepartout şi înrămare cu ramă de aluminiu (aspect necesar, din spusele celor de la firma de printare). Preţul pe fotografie, toate serviciile enumerate mai sus incluse, este de 38 RON, deci 152 RON/portofoliul de 4 lucrări. Vă rog, să aduceţi banii la întâlnirea de mâine, pentru a putea să lansăm comanda, deoarece sunt necesare 5 zile până ne vin fotografiile printate.

De asemenea, preţul printării afişelor a fost de 200 RON, asta însemnând câte 14 RON de participant. Afişele au fost plătite de mine, urmând să îmi recuperez banii la şedinţa de mâine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu