luni, 8 februarie 2010

Membri expozanti

In urma unei discutii constructive avuta astazi cu Eugen Belivac am nascocit ideea ca pe unul din panourile care raman libere in cadrul expozitiei sa facem o scurta prezentare a expozantilor. Vin cu propunerea de a afisa numele, prenumele, o fotografie reprezentativa si motivele sau imprejurarile care ne-au indreptat catre fotografie...

[Edit Eugen Belivac] Este o idee excelenta, care ii apartine lui Catalin Colniceanu. Ideea este sa avem fiecare dintre noi un spatiu in care sa ne prezentam. Am vorbit cu Catalin si mi-a spus ca se va ocupa el de crearea unui poster cu toate aceste date. Insa, pentru aceasta va avea nevoie de datele noastre pe care va rog sa le trimiteti pe adresa de mail a fotoclubului, urmand sa  le primeasca Catalin:

Prenumele si numele: ________ _________
Profesia:____________
Cum am descoperit fotografia: ________________

De asemenea, trebuie sa ii trimiteti si o fotografie personala reprezentativa, la o rezolutie cat de cat buna care sa ne permita printarea unui poster mai mare, cel putin cat afisul. Va rog sa trimiteti mailurile pana la sfarsitul aceste saptamani.

5 comentarii:

  1. cred ca pe mine nu ma defineste profesia pe care o am asa ca o sa sar peste intrebarea respectiva. si, pentru ca e vorba despre arta, prea multa uniformizare cred eu ca nu e necesara. deci, din punctul meu de vedere, o fotografie si cateva cuvinte, ce vrea fiecare...

    "cum am descoperit fotografia" suna scolareste, suntem oameni mari, domnilor Colniceanu si Belivac.

    Sita Lixandru

    RăspundețiȘtergere
  2. Avand in vedere ca este o expozitie de grup si mai luand in considerarea si experienta trecutei expozitii, cred ca o oarecare uniformizare a expozantilor este necesara, pentru a nu mai aparea discutii ulterioare. Eu am venit cu propunerea de a ne scrie si profesia, pentru a scoate in vedere faptul ca suntem oameni diferiti ca profesii, dar ne-am strans in jurul aceleiasi pasiuni. Nu tin neaparat la aceasta chestiune, deci o putem scoate. Iar la cele cateva cuvinte, exprimarea "cum am descoperit fotografia", recunosc ca a fost una nefericita. Sa incercam, atunci "Ce reprezinta fotografia pentru fiecare dintre noi. Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  3. am uitat sa spun ca ideea prezentarii expozantilor este foarte buna.
    exprimarea ta nu este una nefericita, poate am fost eu agresiva. dar, asa cum am avut libertate in alegerea fotografiilor pt expozitie imi doresc libertate si in cele cateva cuvinte pe care le am de zis. parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca se poate pune problema aici de lipsa in vreun fel a libertatii. Nu cred ca am ingradit libertatea nimanui si nici nu am de gand sa o fac. Am spus in aceasta postare ca astept idei, propuneri despre ce am putea sa scriem in prezentare, astfel incat sa fie o oarecare uniformitate in prezentari, fiind o expozitie de grup.

    RăspundețiȘtergere