duminică, 24 ianuarie 2010

Un fel de regulament....

Suntem prea deştepţi, educaţi şi rafinaţi ca să mai facem un regulament rigid, pe puncte. Singura regulă ce trebuie să fie unanim acceptată şi respectată este cea a bunului simţ. Să vorbim, deci, despre acest site şi de ce l-am pornit.

În primul rând, am pornit blogul pentru a fi prezenţi ca fotoclub în spaţiul virtual. Este un blog de prezentare a fotoclubului, un fel de carte de vizită. Vom prezenta aici activitatea noastră, palmaresul fotoclubului, imagini de la ieşirile foto şi alte materiale de interes general. Scrieţi sub postare, în căsuţa cu etichete, categoria căreia îi aparţine postarea respectivă, pentru a avea mai apoi acces mai uşor la arhiva postărilor.

În al doilea rând, am pornit acest blog pentru a avea o modalitate mai uşoară de comunicare atunci când avem anunţuri de făcut. Este mult mai uşor să ne anunţăm astfel, decât prin telefon, messenger, ori alte canale de comunicaţie. Postăm aici anunţul de întâlnire, fără a mai posta şi comentarii la anunţuri. Nu are rost să anunţăm dacă nu ajungem la o întâlnire. Anunţurile vor purta eticheta Anunţuri.

Un site al unui fotoclub fără fotografii postate nu şi-ar justifica existenţa. Însa nu aş vrea sa transformăm acest blog într-o prelungire a blogurilor personale. Sunt momente când avem nevoie de o părere cu privire la încadrarea unei imagini ori avem nevoie de o critică. Să folosim, deci acest blog, postând o varianta mai mică a unei imagini şi postând cu eticheta Critică.

Trecutul fotoclubului este unul de palmares, de aceea, tot ceea ce se postează în legătură cu palmaresul fotoclubului, să fie postat cu eticheta Palmares.

Vernisajele expoziţiilor la care participăm trebuie să îşi găsească locul binemeritat pe acest site. M-am gândit că putem folosi fotografii din arhivele personale, dar şi mici filmuleţe pe care le vom uploada pe yuotube şi le vom integra în site. Pentru aceasta, am făcut un user pe youtube,  pentru a prezenta filmuleţe cu şi despre Fotoclub. Aceste postări vor fi făcute cu eticheta Expoziţii.

Ieşirile la fotografiat au fost mereu sursă de faze amuzante, de multe ori imortalizate în imagini. Să postăm, deci aceste imagini, cu eticheta Ieşiri foto.

Nu voi considera această postare închisă, ci vă invit să mai adăugaţi etichete sau alte propuneri comentând la această postare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu