miercuri, 13 ianuarie 2010

Primul eveniment al Fotoclubului din 2010

Prima lună a anului aduce şi prima expoziţie fotografică, organizată sub egida Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR), în parteneriat cu Fotoclubul “Floarea de colţ” din Râmnicu Vâlcea. Fotoclubul vâlcean este vechi, cu tradiţie, dar cel mai important, cu o bogată activitate fotografică, răsplătită prin premii la saloane naţionale, dar şi internaţionale. Acest prim eveniment a fost în principal motivat de obţinerea medaliei de bronz la prima ediţie a "Cupei Fotocluburilor" din România, ceea ce ne-a confirmat că suntem pe drumul cel bun.


Vernisajul expoziţiei a avut loc marţi, 12 ianuarie 2010, la parterul Centrului comercial Winmarkt Cozia şi s-a bucurat de un real succes în rândul vâlcenilor. Această manifestare a fost organizată sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) în parteneriat cu Fotoclubul "Floarea de colţ" Râmnicu Vâlcea, în cadrul Festivalului naţional "Luna fotografiei din România". Iată câteva imagini de la vernisaj:


Prin amabilitatea domnului Cristian Sima, de la televiziunea Etalon, punem pe acest blog şi câteva imagini de la vernisaj.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu