miercuri, 27 ianuarie 2010

O nouă întâlnire, sâmbată 30 ianuarie, ora 9.00

Astăzi, aşa cum era stabilit, o parte din membrii Fotoclubului ne-am întâlnit la sediul River Plaza Mall, din Râmnicu Vâlcea, cu conducerea acestui centru comercial pentru a pune la punct din detaliile viitoarei noastre expoziţii. Am văzut coloanele pe care vom expune lucrările şi locul de expunere, am primit promisiunea că vom fi sprijiniţi cu o staţie de amplificare, că vor concepe şi vor trimite către presă comunicatul de presă.

Va trebui ca şi noi să ne mobilizăm şi să ne facem treaba, cât se poate de bine. De aceea, se impune o întâlnire sâmbătă, 30 ianuarie, ora 9.00, pentru a stabili mai întâi lista de participanţi, termenele limită pentru fiecare detaliu al expoziţiei, responsabilităţile fiecăruia. Problemele de discutat vor fi:

1. Completarea şi semnarea documentelor necesare schimbării statutului Fotoclubului.
2. Stabilirea termenelor limită şi a responsabilităţilor fiecărui membru în organizarea acestei expoziţii.
3. Propunerea domnului Băduţ de a insera şi o parte muzicală în cadrul evenimentului.

Pentru a urgenta un pic lucrurile, vă rog să aduceţi pe suport digital (cd, dvd, stick) minim 3 - maxim 4 lucrări, salvate şi ca JPG, dar şi ca TIFF, deoarece, la ultima întâlnire, dl. Zaharia a spus că trebuie să trimitem imaginile în format TIFF, iar ca să fie totul în regulă, este bine să le avem în ambele formate.

De asemenea, pentru documentele de modificare a statutului trebuie să avem şi câte o copie după Cartea de Identitate a fiecărui membru, deci vă rog să aduceţi şi această copie, sâmbătă.

Ne vedem sâmbătă!

Niciun comentariu: