marți, 9 martie 2010

Temă refăcută

Încercarea de a asimila observaţiile/recomandările membrilor fotoclubului m-a făcut să reconsider lucrurile, aşa că îmi refac tema (însă apelând la stocul de imagini 3Mp):







7 comentarii:

  1. Regula era de 3 foto pe luna in curs,sa incercam sa ne tinem de reguli pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu cred ca este bine să ne ţinem de reguli pe viitor. Şi să încercăm evitarea postării pe bandă rulantă. Ar fi foarte bine să încercăm să ne facem o autocenzură drastică, astfel încât cadrele pe care le postăm să fie de un anumit nivel. De exemplu, cele două imagini postate acum mi se par cu mult mai bune decât ce aţi postat anterior. Un plus pentru cea de-a doua imagine, care are foarte bine delimitate planurile, existând o antiteză între noul clădirii de sticlă şi tradiţionalul bloc de cărămidă din prim plan, care, ocupând aproape o treime din cadru, este "sufocat" de clădirea din spate. "Noul" care acaparează "vechiul". Ei, aceasta este o imagine care spune ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi cer scuze pentru postarea dublă. [Încerc să învăţ din mers ceva ce nu s-a mai rulat.]

    RăspundețiȘtergere
  4. Dl. Badut, va rog sa nu mai stergeti editarile mele. Nu am pus acea imagine strict pentru dumneavoastra. Am pus-o pentru ca fiecare membru sa stie ce trebuie sa faca atunci cand publica o postare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intradevar a doua este chiar ok din toate pct. de vedere,diferenta mare azi fata de ieri.Spor

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-adevar prima fotografie este fara subiect sau mesaj. Este un cadru simplu.

    A doua insa, schimba totul. Au spus colegii nostri ce era de spus asa ca nu mai argumentez. Se pare ca totusi regulile nu sunt asa drastice... :)

    RăspundețiȘtergere