vineri, 5 martie 2010

Fotoclub fotoclub, dar unde sunt fotografiile?

:) Avand in vedere ca facem parte dintr-un fotoclub care uimitor sau nu are ca obiect principal de activitate fotografia facuta din pasiune, stau si ma intreb unde sunt fotografiile? :) Ma pun in locul celor care intra pe blog din curiozitate si descopar ca nu este nimic interesant de citit sau vizionat pe aici. Oups!

Asadar si prin urmare vin cu urmatoarea propunere: macar o data pe luna sa alegem o tema principala de atacat dpdv fotografic si sa postam aici "capodoperele" fiecaruia. Motiv sa mai invatzam unii de la altii (in urma comentariilor constructive fireste) si sa aratam si eventualului public privitor precum si sotiilor, prietenelor, amantelor si cui mai vreti voi :D ca nu ne intalnim doar de dragul de a ne intalni.

Si cum tot s-a anuntzat concursul cu subiectul Europa propun prima tema: arhitectura - un subiect la indemana oricui. Asteptam aici chiar inainte de a expune fotografiile exemple edificatoare ale maestrilor care isi desfasoara activitatea fotografica in domeniu, exemple sub forma de linkuri pline de invatzaturi.

Ma apuc sa sap... sau nu? :)

4 comentarii:

  1. De acord cu tema "arhitectura".

    Cum procedăm? Trimitem imaginile prin e-mail celui care iniţiază tema, şi care îşi asumă decizia selectării?




    P.S. Uneori o virgulă chiar face diferenţa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic sa aleaga fiecare un nr. de 3 imagini, le postam si le comentam la fatza locului...

    Cat despre virgule, am considerat ca e mai bine sa pun mai putine, nu de alta dar s-ar putea sa ne impiedicam de ele si nu vrem asta, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. De preferat ca toti membri fotoclubului sa perceapa ca si o obligatie in a posta creatii cu tema lunii !!

    RăspundețiȘtergere