marți, 8 iunie 2010

Anunt AAFR

AAFR va organiza în parteneriat cu Asociaţia Dacii din Arezzo-Toscana Italia, în cadrul Festivalului ,OGGI SEI RUMENO (Astăzi esti român), care va avea loc în perioada 26 - 27 iunie 2010, expoziţia reprezentativă a membrilor creatori AAFR, intitulată România Pitorească, care în săptămâna 28 iunie - 04 iulie 2010, va fi redeschisă în spaţiul expozitional al Asesoratului de cultura al Primariei Arezzo. Organizaţiile partenere interesate de acest proiect sunt rugate să expedieze o colecţie formată din maximum 10 fotografii de format 30 x 40 cm alb-negru sau color, a căror tematică să se încadreeze în genericul propus (peisaje, portrete, etnografie şi folclor, socio-fotografii). Fiecare creator expozant va primi o diplomă de atestare a participării la acest festival, iar pe spatele fotografiilor vor fi lipite vigneta afisului expoziţiei, care va atesta expunerea fotografiei.
Lucrările trebuie să ajungă la sediul AAFR, cel târziu până la data de 17 iunie 2010.


Cine doreste sa participe, va aduce lucrarile la Brain Service - Catalin Nimigeanu, pana pe data de 14 iunie, inclusiv.

4 comentarii:

  1. Aceasta-i o oportunitate deosebita si cred ca trebuie tratata corespunzator.
    Pentru ca cele 10 fotografii finaliste reprezinta in primul rând fotoclubul, cred ca ar trebui sa acceptam activarea unei comisii de selectare (conform regulamentului). In acest sens, probabil ca ar prinde bine si definirea unor termene/conditii suplimentare (pentru preselectia digitala, pentru tiparire/caserare, etc).

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie activata nicio comisie pentru preselectia digitala. Am convenit atunci cand am discutat regulamentul ca persoanele interesate sa participe la o expozitie, sa isi faca o selectie proprie si sa isi printeze un numar de lucrari pe care sa le selectam impreuna.De aceea, este necesara o intalnire a fotoclubului pentru a face aceasta selectie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru selectie, propun o intalnire a consiliului director la Brain Service, luni 14 iunie ora 18.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am lăsat la "Brain Service" patru fotografii tipărite, pentru a participa la această selecţie.

    RăspundețiȘtergere