duminică, 2 mai 2010

Expoziţie de fotografie Mircea Anghel la Rm. Vâlcea

Cunoscutul artist fotograf craiovean Mircea Anghel AFIAP, expune la Cercul Militar al Scolii Militare din Rm. Vâlcea o serie de fotografii reunite sub genericul "Contraste". Vernisajul va avea loc miercuri 5 mai 2010, ora 13.

Militar de carieră, dupa pensionare intra in lumea fotografiei artistice, iar in anul 1998 devine membru AAFR. In anul 1999 infiinteaza Fotoclubul “Mihai Dan-Calinescu”, pe langa Cercul Militar din Craiova. Este presedintele acestuia inca de la infiintare , an cu care incepe organizarea unui curs de tehnica si arta fotografica pe care l-au absolvit peste 350 de tineri. Dintre acestia, un numar de 14 au fost admisi la institute de invatamant superior cu profil foto, in tara si peste hotare.
Participari la expozitii: Are peste 150 de lucrari acceptate in saloanele nationale si peste 30 de lucrari acceptate in saloanele internationale de arta fotografica cu patronaj FIAP, obtinand peste 25 de premii si medalii.
Are 12 expozitii personale de fotografie in diferite orase din tara: Oradea, Timisoara, Tg.Mures, Miercurea Ciuc, Galati si Craiova. A participat la 15 expozitii de grup in Europa, Asia si Africa.
La fotoclubul din Craiova a organzat peste 60 de expozitii ale artistilor fotografi de peste hotare si peste 80 de expozitii ale artistilor fotografi din Romania.
In 2008 primeste titlul de A.FIAP si este cooptat in Comitetul de Conducere al AAFR, ca Director al Departamentului Saloane si Distinctii.
Este distins cu Medalia de Onoare FIAP.

2 comentarii:

  1. Excelent! La ora 13.00, voi fi acolo, sper sa vina cat mai multi membri ai fotoclubului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am văzut cele 20 de lucrări fotografice (expuse undeva în interiorul unităţii militare-şcoală). A meritat să le văd. Aşa cum şi ele ar fi meritat un spaţiu de expunere mai accesibil publicului.

    RăspundețiȘtergere