marți, 9 noiembrie 2010

Contrast - Expozitie fotojurnalism

Daca treceti prin Bucuresti, faceti-va drum in perioa 09.noiembrie.2010 - 14.noiembrie.2010 pe la Universitate, mai exact pe langa Palatul Sutu, pe gardurile palatului, o sa gasiti expozitia noastra denumita simplu: ,,Contrast''.

La aceasta expozitie avem onoarea de a avea participanti fotojurnalisti renumiti in domeniu ca Radu Sigheti (Reuters), Mihai Barbu (Reuters, AFP), Mihai Stetcu (Gazeta Sporturilor), Ovidiu Micsik (Mediafax Foto), Adriana Neagoe (Mediafax Foto), Andrei Alex. Moise (Mediafax Foto), Octav Ganea (Gandul), Alex Micsik (Agerpres), Angelo Brezoianu (Agerpres), Cristian Nistor (Agerpres) Bogdan Chesaru (Jurnalul National, Intact Images), Alexandra Radu (Romania Libera), Mircea Paun (Adevarul).


Expozitia are ca tema protestul desfasurat in data de 27.octombrie.2010 in Piata Victoriei, pe traseul Piata Victoriei - Piata Constitutiei si in Piata Constitutiei. In expozitie, o sa gasiti imagini puternice pline de simboluri si de sentimente.

Va invitam cu caldura sa veniti sa priviti fotografiile si daca doriti sa ne lasati un mesaj pe panoul alaturat expozitiei.

5 comentarii:

  1. foarte buna imaginea si lumina calda imbietoare, o atmosfera placuta care pune bine in valoare expozitia, felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna! am descoperit de curand blogul tau! e super interesant, faci o treaba buna! imi place stilul tau! poate arunci o privire si pe al meu, iar dac iti place , poti sa il urmaresti, o sa-ti intorc favoarea1 mersi. poop!

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari pt curajul de a participa la miting!

    RăspundețiȘtergere