vineri, 16 aprilie 2010

Membri fotoclub

Consiliul director a hotărât ca, membrii fotoclubului, care au trimis lucrări pentru portofoliul propriu, să îşi păstreze această calitate.

vineri, 9 aprilie 2010

IESIRE FOTO

Daca cumva va mananca degetul aratator si doriti sa-l scarpinati pe declansatorul DSLR-ului propiu va invit sambata,10-aprilie,ora 07:30am,in parcarea de la Billa. Aici vom stabili si detaliile escapadei.

joi, 8 aprilie 2010

Viitorul site al Fotoclubului este în Internet

Adresa www.fotoclubfloareadecolt.ro este activă. Acum ne vom pune pe treabă, astfel încât să terminăm treaba până pe 10 mai 2010.

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Sărbători Fericite!

Vă doresc un Paşte fericit, multă sănătate, fericire şi îndeplinirea tutror dorinţelor, tuturor membrilor Fotoclubului "Floarea de colţ", dar şi celor care vizitează acest site. Să aveţi parte de dragoste, de inspiraţie, dar mai ales de lumină blândă care să vă aducă fotografiile pe care le doriţi. Şi să vă viziteze Iepuraşul, fie cu vreun obiectiv nou sau vreun aparat mai fistichiu. Ori, dacă şi el a fost atins de criză, măcar cu inspiraţie pentru fotografia anului, pe care să o postăm pe noul site al Fotoclubului.


SĂRBĂTORI FERICITE![Edit Ioan Ciobotaru] Mă alătur celor spuse de colegul Eugen Belivac şi postez o urare din partea lui Trestian Găvănescu.joi, 1 aprilie 2010

Perioada pentru primirea portofoliilor s-a încheiat

Perioada pentru primirea portofoliilor membrilor fotoclubului s-a încheiat. Portofoliile primite pe adresa de mail a fotoclubului vor fi analizate după Paşti, într-o şedinţă a Consiliului Director, astfel încât perioada de aşteptare să fie una cât mai scurtă. Tot în cadrul acestei şedinţe se vor pune la punct şi detaliile noului site al fotoclubului, precum şi un set de reguli pentru folosirea lui.

Având în vedere faptul că acum avem găzduire prin bunăvoinţa lui Cătălin Nimigeanu, trebuie să avem grijă cât postăm şi ceea ce postăm, deoarece spaţiul pe server este unul limitat. Acest lucru trebuie să ne oblige să ne facem o selecţie foarte riguroasă a fotografiilor pe care le postăm şi să publicăm numai fotografii foarte bune. Şi în plus, trebuie să ţinem cont şi de faptul că ceea ce postăm pe noul site va fi cartea noastră de vizită.

PS. Ceea ce am scris mai sus, chiar nu este păcăleală de întâi aprilie.